Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació

Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació

Elisava, Internacional, 2012, actualitad

Com apropar les estratègies i el pensament de disseny a alumnes de màster que vulguin especialitzar-se en consultoria i dinàmiques de co-creació?

    Classes regulars de Human Centered Design, Co-Creació i Visual Thinking al Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació que ofereix l’Escola de Disseny Elisava.

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació combina dues disciplines molt potents en el procés d’innovació: la investigació de tendències i les metodologies àgils com service design i design thinking. El programa està enfocat a oferir eines actuals relacionades amb la investigació qualitativa i etnogràfica, la interdisciplinarietat i la innovació, dirigides a processos de transformació aplicables a la societat i a la indústria. Durant el curs, els alumnes desenvolupen projectes de recerca vinculats a empreses i a institucions públiques en tres àrees principals: Innovació Corporativa, Innovació per a Pimes i Innovació Social. S’ofereix en castellà i en anglès i acull alumnat internacional. La direcció del màster la porten a terme en Jorge Rodríguez Nieto i en Daniel Zentgraf. La Irene Lapuente de la Mandarina de Newton és membre de l’equip docent d’aquest màster des del 2012.

Durant dos anys, la Irene Lapuente també va donar classes al Màster en Gestió Avançada del Disseny, Estratègia i Emprenedoria també d’Elisava.

Entregables:

Prop de 200 futurs professionals de la co-creació.

Newsletter

Vols rebre la nostra newsletter?