Repensant la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Repensant la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Catalunya, 2016, 2017

Com incloure els usuaris en les polítiques de patrimoni? Com incorporar dinàmiques de co-creació per a la cultura? Com innovar en l’àmbit estratègic dins la Direcció General de Patrimoni?

    Tallers de co-creació i metadisseny amb els equips de la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni treballa en la protecció, defensa, documentació i difusió del patrimoni cultural de Catalunya. De la mà de diverses unitats i institucions vinculades, i en coordinació i col·laboració amb els Serveis Territorials del Departament, treballem en projectes i programes que busquen assolir aquests objectius. L’any 2016 ens varen contactar per ajudar-los a formar-se en dinàmiques de Design Thinking i co-creació i redefinir la seva estructura i estratègia. L’any següent ens van implicar en l’inici de la Comunitat de Pràctica (CoP) Patrimoni i Escola. Aquest mateix any també vàrem estar presents a les Terceres Jornades de Patrimoni i Escola.

Entregables:

Canvis de paradigma.

Newsletter

Vols rebre la nostra newsletter?